Haber Bandı Spor Spor yazarları Beşiktaş için ne dedi?
Spor yazarları Beşiktaş için ne dedi?

Spor yazarları, Beşiktaş'ın Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında Konyaspor'u 2-0 mağlup ettiği karşılaşmayı değerlendirdi.

21 Ekim 2024 - 13:33

Spor yazarları Beşiktaş için ne dedi?

"SEMİH'İN VARLIĞI FARK YARATTI" | SPOR YAZARLARI BEŞİKTAŞ İÇİN NE DEDİ?

Spor yazarları, Beşiktaş'ın Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında Konyaspor'u 2-0 mağlup ettiği karşılaşmayı değerlendirdi. İşte maçla ilgili öne çıkan yorumlar:

SADECE İLK YARI! - ALİ ECE
Rafa Silva, ilk yarıda demarke vaziyette buluştuğu toplarda harika işler yaptı. Özellikle dar alandaki driplingleri ve hızlı geçişleriyle fark yarattı. Beşiktaş’ta ilk yarının en zorlanan ismi ise Svensson oldu. Ancak Masuaku’nun sürekli bindirmeleri sayesinde Semih, forvet gibi oynayarak ilk golün geldiği penaltı pozisyonunu oluşturdu. (FANATİK)

GIO VE SEMİH’İN DÖNÜŞÜ - FATİH DOĞAN
Milli arada doğru hamleler yapan Van Bronckhorst, Paulista ve Rashica’nın yokluğuna rağmen galibiyete ulaştı. Semih’in solda başlatılması, penaltıyı kazandırarak zaferin anahtarı oldu. Ndour’un, Gedson’a sağladığı destek de oyunun kontrolünde önemli bir faktördü. Ancak Muçi’nin kanatlarda oynaması yine verimli olmadı. (SABAH)

SEMİH’İN VARLIĞI FARK YARATTI - ENGIN KEHALE
Beşiktaş, vites artırdığında rakibini telaşlandırma becerisine sahip. Bu noktada Semih’in rolü unutulmamalı; özellikle beklerle eşleştiğinde ve kaleye yakın topla buluştuğunda büyük tehlike oluşturuyor. Semih olmasaydı, maç daha zor geçebilirdi. Van Bronckhorst, farklı seçenekler deneyerek maçtan yara almadan çıktı. (HÜRRİYET)

KARTAL’A FAZLASI GEREK - ATTİLA GÖKÇE
Maçın kontrolü Beşiktaş’taydı ve bu kontrolün başında kesinlikle Rafa Silva vardı. Özellikle topu alışında ve pas verecek alternatifleri görmesinde üst düzey bir beceri sergiledi. Ancak bu oyun Galatasaray ve Lyon deplasmanları için yeterli mi? Hayır. Beşiktaş'ın bu maçlarda daha fazlasına ihtiyacı var. (MİLLİYET)

Kaynak İHA
YORUMLAR
{{ commentList.length }} Yorum
YORUM YAP

Seç