Haber Bandı Asayiş Haberleri
Asayiş Haberleri
Öğrenciler dikkat! Dolandırıcıların hedefi sizsiniz…

İnternet üzerinden haksız kazanç elde etmek isteyen dolandırıcıların sayısı artıyor… Yeni eğitim öğretim yılının başlamasıyla beraber özellikle üniversite öğrencilerini hedef alan dolandırıcılara karşı uzmanlardan uyarı geldi. Özellikle verilmeyen bir sipariş üzerine istenen kodların paylaşılmaması ...

Gaziosmanpaşa’da kiracısını öldüren sanık, 15 yıl 10 ay hapis cezası aldı

16 yıllık kiracısını ‘kira ücreti’ konusunda tartıştıkları sırada en az 7 el ateş ederek ölümüne neden olan sanık 15 yıl 10 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Kendisini diş hekimi olarak tanıtarak 4 diş çeken temizlikçi hakkında 50 bin lira tazminat kararı

Kağıthane’de iddiaya göre muayenehaneye gelen Hakan Y.’nin kendisini diş hekimi olarak tanıtarak üst 4 ön dişini çeken temizlikçinin 50 bin lira manevi tazminat ödenmesine karar verildi.

Zehir tacirlerine "Narkoçelik-40" operasyonları… 63’ü tutuklandı

32 ilde uyuşturucu madde imalatçılarına ve sokak satıcılarına yönelik jandarma tarafından düzenlenen “Narkoçelik-40” operasyonlarında; 3 ton 972 kg uyuşturucu madde, 15 milyon 825 bin 619 adet kök kenevir ve kök skunk, 188 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildi. Yakalanan 125 sokak satıcısından 63'ü ...

Edirne'de kan donduran cinayet! Babasını öldürüp parçalara böldü, yakıp dere yatağına attı!

Edirne'nin Süloğlu ilçesinde kayıp ihbarında bulunulan Şerif Yalçın'ın (58), dere yatağında 4 parçaya ayrılmış cesedi bulundu. Kayıp ihbarında bulunan, çelişkili ifadeleri ve şüpheli hareketleri üzerine gözaltına alınan oğlu Canberk Yalçın (27), babasını tabanca ile öldürüp, balta ile parçaladığını ...

Olay yeri: Diyarbakır! Bir kadın, “Elimde çıplak görüntülerin var” diyerek, 10 milyon istedi…

Bir kadın, evinde kaldığı erkeğin müstehcen görüntülerini çekerek 10 milyon lira istedi. 3 kişilik şebeke, mağdur adamın şikayetiyle "Şantaj Operasyonu" ile çökertildi.

Bursa'da 17 yaşındaki sürücü dehşet saçtı! 4 yaralı

17 yaşındaki sürücünün kontrolünden çıkan otomobil önce yayaya sonra cipe çarpıp takla attı. Kazada kaldırımda yürüyen bir kişi ve otomobildeki 3 kişi yaralandı.

Antalya merkezli 6 ilde 'Kuyu-27' operasyonu: 32 gözaltı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Antalya merkezli 6 ilde elebaşılığı yurt dışında tutuklu olarak bulunan Beratcan Gökdemir’in yaptığı organize suç örgütüne yönelik düzenlenen “Kuyu-27” operasyonları ile 32 şüphelinin yakalandığını açıkladı.

Diyarbakır'da 140 milyon lira değerinde Hint keneviri imha edildi

UNESCO Dünya Kültür Mirası Listesi'ndeki Hevsel Bahçeleri'nde hava destekli şafak operasyonunda tahmini değeri 140 milyon lira değerinde 7 bin 25 kök Hint keneviri imha edildi.

Kuzey Marmara Otoyolu kan gölüne dönmüştü! 3 sanık da serbest kaldı…

11 kişinin hayatını kaybettiği, 62 kişinin de yaralandığı katliam gibi kazada tutuklu bulunan sürücüler sis sebebiyle kazanın yaşandığını söyleyerek, tahliyelerini istedi. Tutuklu bulunan 3 sanık ilk celsede adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

  • 01
  • 02
  • 03
  • 04
  • 05
  • 06
  • 07
  • 08
  • 09
  • 10
Bakan Yerlikaya'dan motosiklet uyarısı: Kazaların yüzde 45'inde yer aldılar

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, emniyet ve jandarma trafik ekiplerince, 12-19 Eylül'de 2 milyon 645 bin 136 aracın denetlendiğini, 466 bin 170 sürücüye işlem yapıldığını açıkladı. Yerlikaya, 2024 yılının ilk sekiz aylık döneminde toplam kazaların yüzde 45,2'sine motosiklet ve motorlu bisikletler karıştığını bilidirdi.

İzmir'de 5 kişinin öldüğü kazada 18 yıl hapis cezası alan sürücü: Kesinlikle makas atmadım

4'ü aynı aileden olmak üzere 5 kişinin yaşamını yitirdiği kazayla ilgili görülen davada, kazaya neden olduğu suçlamasıyla yargılanan makas atan aracın sürücüsüne, 'Bilinçli taksirle ölüme ve yaralanmaya neden olma' suçundan, takdir indirim uygulanmadan 18 yıl hapis cezası verildi.

Antalya'da denizde bir kişinin cesedi bulundu

Antalya'da yat limanı açıklarında bir erkeğin cansız bedeni bulundu. Cesedin 51 yaşındaki İbrahim Solak'a ait olduğu tespit edildi.

MSB duyurdu! 1 PKK’lı terörist teslim oldu

Milli Savunma Bakanlığı, bölücü terör örgütünden kaçan 1 PKK’lı teröristin hudut karakoluna teslim olduğunu duyurdu.

Kuzenini öldüren sanığa ağırlaştırılmış müebbet hapis talebi

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde radyoloji teknisyeni kuzenini öldüren sanık hakkında ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası talep edildi.

23 ilde DAEŞ operasyonu: 88 şüpheli gözaltında

23 ilde terör örgütü DAEŞ'e yönelik son 5 gündür devam eden "GÜRZ-15" operasyonlarında 88 şüpheli yakalandı.

Denizli’de feci kaza! 4 çocuk babası demir kapı ile tır arasına sıkışıp öldü…

Manevra yapan tıra yardım etmek isterken demir kapı ile tır arasına sıkışan güvenlik görevlisi hayatını kaybetti.

MİT'ten nokta operasyon! PKK'lı Halil Yiğit öldürüldü

Milli İstihbarat Teşkilatı, PKK/KCK’nın Gara askeri istihbarat sözde sorumlularından "Hogir Pirosi" kod adlı Halil Yiğit'i, Irak'ın Gara bölgesinde gerçekleştirdiği nokta operasyon ile etkisiz hale getirdi.

İstanbul'da suç örgütüne darbe: 6 kişi tutuklandı

İstanbul’da elebaşılığını Abdurrahman Ay’ın yaptığı organize suç örgütüne yönelik düzenlenen “Kuyu-26” operasyonunda 8 şüpheli yakalanırken, 6’sı tutuklandı.

MOSSAD ajanları davasında karar: 35 sanığa hapis, 19 sanığa beraat

İsrail istihbarat servisine casusluk yaptıkları iddiasıyla yargılanan 57 sanıklı davada karar çıktı. Mahkeme, 2 sanığı ‘yasaklanan bilgilerin casusluk maksadıyla temini’ suçundan 8’er yıl 4’er ay hapis, 35 sanığı ise 6’şar yıl 8’er ay hapis cezasına çarptırdı.

Adana’da dehşet: 10 milyon dolar haraç vermeyince petrol istasyonu ve kafe kundaklandı

Adana'da 10 milyon dolar haraç vermediği için önce 2 evladı sonra da petrol istasyonu kurşunlanan S.Ü.'nün son olarak da kafesi ve petrol istasyonu kundaklandı. Kundaklama anı saniye saniye görüntülenirken, haraç vermeyi kabul etmeyen S.Ü., "Beni öldürseler de haraç vermeyeceğim" dedi.

Bursa’da film gibi uyuşturucu operasyonu! Helikopterli şafak baskını!

Balıkesir merkezli İstanbul ve Bursa’da 300 polisin katılımıyla yapılan, helikopter destekli narkotik operasyonunda internet tabanlı haberleşme araçları kanalı ile uyuşturucu madde ticareti yapan 51 kişi polis tarafından gözaltına alındı.

44 ilde dev uyuşturucu operasyonu: 293 şüpheli yakalandı

44 ilde uyuşturucuya yönelik düzenlenen “Narkoçelik-39” operasyonlarında 470 kilogram uyuşturucu madde ile 4 milyon 945 bin 832 adet uyuşturucu hap ele geçirilirken, 293 şüpheli yakalandı.

Eskişehir'de kan donduran cinayet! Yaşlı kadının katili gün yüzü göremeyecek…

Kumar borcundan dolayı bir evden hırsızlık yaptığı esnada 72 yaşındaki kadını darbederek öldüren hasta nakil ambulansı şoförüne, indirimsiz şekilde ‘kadına karşı kasten öldürme' suçundan ağırlaştırılmış müebbet, ‘yağma' suçundan 11 yıl ve ‘hırsızlık' suçundan 6 yıl hapis cezası verildi.

Kocaeli'de şüpheli ölüm! Defalarca kez bıçaklanmış halde bulundu… Ağabeyi gözaltına alındı…

Ağabeyi ile birlikte yaşayan 40 yaşındaki adam, evinde bıçaklanmış halde ölü bulundu. Polis ağabeyi ifadesini almak üzere polis merkezine götürdü.

Otomobil markete daldı! Vatandaş çekiliş var sandı...

Kocaeli Derince ilçesinde sürücüsünün fren yerine gaza pedalına bastığı iddia edilen otomobil markete daldı. Markette ağır hasar oluşurken, otomobili gören bir vatandaş ise çekiliş olduğunu sandı.

Askerden izinli geldi: Avukata çarparak ölümüne sebep oldu!

Feci kaza Bursa'da meydana geldi. Askerden izinli gelen 20 yaşındaki genç, kullandığı otomobilin kontrolünü kaybederek kaldırım üzerinde yürüyen 29 yaşındaki avukata çarptı. Ağır yaralanan avukat hayatını kaybetti. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.


Seç