Haber Bandı Gündem Haberleri
Gündem Haberleri
Ticaret Bakanlığı'ndan buğday karşılığı SİHA satışı iddialarına yalanlama

Ticaret Bakanlığı, Ukrayna’dan İHA/SİHA karşılığında buğday ithalatı yapıldığı iddialarını sosyal medya hesabı üzerinden 'Tümüyle yalandır' sözleriyle reddetti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ABD'deki diplomasi trafiği sürüyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşmiş Milletler 79. Genel Kurulu'na katılmak üzere geldiği New York'ta, temaslarını sürdürdüğü Türkevi'nde Uluslararası Ceza Mahkemesi Başsavcısı Karim Khan'ı kabul etti.

Meclis'te yeni döneme hazırlık: Genel Kurul'a panik düğmesi yerleştirildi

Tadilat, bakım ve onarım çalışmalarının tamamlandığı Meclis'te Genel Kurul salonuna, rahatsızlık durumunda sağlık görevlilerinin kısa sürede müdahale edebilmesi için panik butonu yerleştirildi.

Katil zanlısı hakkında yeni gelişme! Bakan Tunç'tan açıklama...

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Ümraniye'de silahlı saldırı sonucu genç polis memuru Şeyda Yılmaz'ın şehit olmasıyla ilgili Cumhuriyet Başsavcılığınca gerekli soruşturmanın başlatıldığını açıklarken katil zanlısının tutuklandığı öğrenildi.

Poşet giydirilmişti... Polis Şeyda Yılmaz'ın katili tutuklandı

İstanbul Ümraniye'de karakoldan firar ettikten sonra kendisini yakalamaya çalışan polis memuru Şeyda Yılmaz'ı şehit eden ve 26 suç kaydı bulunan Yunus Emre Geçti, savcılık ifadesinin ardından sevk edildiği Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği tarafından 'Kamu görevlisini görevinden dolayı kasten öldürme' suç...

Bakan Yerlikaya'dan iddialara cevap: "Alçakça bir yalan"

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Şeyda Yılmaz’ı şehit eden saldırganın Emniyetten adliyeye götürülme şekliyle ilgili olarak soruşturma açıldığına dair iddiaları sert bir dille yalanladı.

Eşinin sözleri yürek dağladı! Şehit polise memleketinde acı veda...

İstanbul Ümraniye'de motosiklet hırsızlığı şüphelisi Yunus Emre Geçti tarafından tabancayla vurulan şehit polis memuru Şeyda Yılmaz, memleketi Sivas'ta son yolculuğuna uğurlandı. Cenazede eşinin tabutunu sarılıp öpen polis Semih Yılmaz, "İzin aldık gelecektik, vatan sağ olsun. Çok mu istedin, Sivas'...

Polis katiline iç soğutan muamele! Çöp poşeti geçirildi, hayvan aracına bindirildi…

Polis memurunun silahını alarak kadın polis Şeyda Yılmaz’ın şehit olmasına neden olan katil Yunus Emre Geçti, adliyeye sevk edildi. Zanlı adliyeye, iki kadın polis tarafından, siyah çöp poşeti geçirilmiş halde Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Büro Amirliği’nin aracıyla götürüldü.

Narin Güran'ın ağabeyi Enes Güran'ın kolundaki ısırık izine ilişkin Adli Tıp Kurumu raporu açıklandı

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde dere yatağında cansız bedeni bulunan Narin Güran'ın ağabeyi Enes Güran'ın kolundaki ısırığa ilişkin, Adli Tıp 2. İhtisas Kurulu'nun raporunda, "(annesi) Yüksel Güran tarafından mı, Narin Güran tarafından mı yoksa kendisi tarafından mı ısırılmış olduğu" konusunda adli t...

Sinan Ateş cinayetinin bilirkişi raporunda dikkat çeken detaylar! Kurşunların tamamı tek silahtan çıktı…

Eski Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı ve Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sinan Ateş'in öldürülmesine ilişkin bilirkişi raporu ortaya çıktı. Raporda maktul Ateş'i öldüren kurşunların tamamının tetikçi Eray Özyağcı'nın silahından çıktığı bilgisine yer verildi.

  • 01
  • 02
  • 03
  • 04
  • 05
  • 06
  • 07
  • 08
  • 09
  • 10
Batuhan Mumcu'dan Fatih Altaylı'ya sert çıkış: "İftiralarınızı kanıtlayın, hodri meydan!"

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Dr. Batuhan Mumcu, gazeteci Fatih Altaylı hakkında hukuki işlem başlattığını duyurdu.

Kahramanmaraş'ta engelli çobanı öldüresiye döven kız kardeşler tutuklandı

Andırın ilçesinde engelli çobanı öldüresiye döven ve bu anları görüntüleyen kız kardeşler tutuklanarak cezaevine gönderildi.

6 yaşındaki gelin skandalı davasında karar açıklandı...

İstanbul’da 6 yaşındaki çocuğun evlendirilmesine ilişkin davada verilen cezalar bozulduğu ve sanıkların yeniden yargılandığı davada bugün yeni karar açıklandı. Baba Yusuf Ziya Gümüşel'e 18 yıl 9 ay, Kadir İstekli'ye 36 yıl hapis cezası verildi.

Türkiye, kadın polis Şeyda Yılmaz’a ağlıyor… Sabah izne ayrılacaktı gecesinde şehit oldu!

İstanbul Ümraniye'de motosiklet hırsızlığı şüphelisini yakalamaya çalışırken çıkan arbedede silahlı saldırıya uğrayan polis memuru Şeyda Yılmaz, şehit düştü. Yılmaz'ın, olaydan sonraki gün ailesinin yanına gitmek için 5 günlük izne çıkmaya hazırlandığı öğrenildi.

Yunanistan ölüme terk ediyor, Türk Sahil Güvenlik kurtarıyor…

Çanakkale'nin Ayvacık ilçesinden yasa dışı yollarla Yunanistan'ın Midilli Adası'na geçiş yapmak isteyen 29'u çocuk toplam 58 kaçak göçmen, Yunan unsurları tarafından Türk kara sularına geri itilerek ölüme terk edildi.

Reklam Kurulu, tüketiciyi aldatan reklamlar nedeniyle 187,5 milyon lira ceza kesti

Reklam Kurulu, yılın 9 ayında gündemine gelen 1.340 dosyayı inceledi, aldatıcı reklam veya haksız ticari uygulama olduğu tespit edilen 1.173 dosya için 187 milyon 456 bin 473 lira idari para cezası uyguladı.

Bursa'da eğitim uçağı düştü, 2 pilot hayatını kaybetti

Bursa'nın Yenişehir ilçesinde havalimanı apron kısmına bir eğitim uçağının düşmesi sonucu 2 pilot hayatını kaybetti.

İstanbul'da 26 suç kaydı bulunan saldırgan, kadın polis memurunu şehit etti

İstanbul Ümraniye'de, motosiklet hırsızlığı suçundan yakalanan şüphelinin, yaşanan arbede sırasında silahla ateş etmesi sonucu bir polis memuru şehit olurken, biri polis iki kişi yaralandı. 19 yaşındaki saldırganın çeşitli suçlardan 26 suç kaydının bulunduğu öğrenildi.

Ünlülerin akın ettiği cenaze: Metin Arolat'a veda...

Geçtiğimiz gün sahnede şarkı söylerken hayatını kaybeden Metin Arolat, bugün son yolculuğuna uğurlandı.

Bal yerken dilini arı sokan adam hayatını kaybetti

Mardin'de arıların yuva yaptığı ağaç kovuğundan aldığı balı yediği sırada diline arı sokan şahıs hayatını kaybetti.

Şehit ailesine bir acı daha: Cenazeye giderken kaza yaptılar, 1 ölü 5 yaralı

Pençe Kilit operasyon bölgesinde, şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Maşallah Abakay'ın cenaze törenine katılmak için yola çıkan ailesi şarampole yuvarlandı. Pikaptaki bir kişi hayatını kaybederken biri ağır olmak üzere 5 kişi de yaralandı.

Nevşehir'de turistleri taşıyan minibüs takla attı: Çok sayıda yaralı var

Nevşehir'de turistleri taşıyan minibüsün takla atması sonucu meydana gelen kazada 18 kişi yaralandı.

CHP'li vekilin aracında kaçak sigara skandalı: "Atatürk ilkelerine bağlıyım"

Lüks cipinden binlerce kaçak elektronik sigara ve aparatı çıkan CHP Edirne Milletvekili Ediz Ün, olayın bilgisi dışında şoför tarafından gerçekleştirildiğini açıklarken her CHP'li gibi Atatürk'ün arkasına saklandı.

Narin Güran cinayetinde itiraf sonrası harekete geçildi: Diyarbakır'a özel ekip gönderildi

Narin Güran cinayeti soruşturması itirafçı Nevzat Bahtiyar'ın ifadeleri sonrasında hareketlilik kazandı. Bahtiyar'ın evi ve ahırından yeni DNA örnekleri alınırken, aileden ve köyden 2 kişinin gizli tanık olabileceği iddiası üzerine İçişleri Bakanlığı 3 kişilik uzman ekip gönderdi. Öte yandan Güran ailesinden olan tutuklu 12 kişinin cezeavinde özel kameralı odalarda tutulduğu ve soruşturma tamamlanana kadar birbirleriyle görüşmelerine kesinlikle izin verilmediği öğrenildi.

Ege Denizi'nde korkutan deprem!

AFAD'dan deprem açıklaması geldi. Ege Denizi'nde 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Adana'da "Süper Hücre" evin damını ve balkonunu çökertti!

Adana’da dün etkili olan “Süper Hücre” olayı nedeniyle oluşan aşırı yağmurdan dolayı gece bir evin damının sundurma kısmı ile balkonu çöktü. “Süper Hürce” olumsuzlukların yanı sıra görsel şölen oluşmasına da neden oldu. Yüreğir ilçesine bağlı Solaklı Mahallesinde yıldırım çarpması sırasında gökyüzünün iki farklı renge büründü.

Pençe-Kilit'te acı haber: Bir askerimiz şehit oldu

Milli Savunma Bakanlığı'ndan (MSB) yapılan açıklamada Pençe Kilit operasyon bölgesinde, bölücü terör örgütü mensupları tarafından yapılan sızma girişimi esnasında Piyade Sözleşmeli Er Maşallah Abakay'ın şehit olduğunu açıkladı.

Başvurular hızlanıyor... Bakanlıktan "evlilik kredisi" için özel internet sitesi

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Aile ve Gençlik Fonu Projesi kapsamında gençlerin evlilik kredisine daha hızlı ve kolay başvurabilmeleri için özel internet sitesi hazırladı.

CHP'li vekilin aracında kaçak elektronik sigara skandalı: "Haberim yoktu" dedi

CHP Milletvekili Ediz Ün'e ait cipte arama yapan polis ekipleri, çok sayıda gümrük kaçağı olduğu öğrenilen elektronik sigara aparatları ele geçirirken Ün, suçu şoförüne attı.

Erdoğan, BM Genel Kurulu için ABD'de

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşmiş Milletler (BM) 79. Genel Kuruluna katılmak ve çeşitli temaslarda bulunmak üzere ABD'nin New York şehrine vardı.


Seç