Haber Bandı Spor Sergen Yalçın'dan flaş sözler: "Mourinho yalan söylüyor"
Sergen Yalçın'dan flaş sözler: "Mourinho yalan söylüyor"

Sergen Yalçın, Samsunspor-Fenerbahçe maçını değerlendirdi ve Jose Mourinho'ya sert eleştirilerde bulundu.

21 Ekim 2024 - 13:14

Sergen Yalçın'dan flaş sözler: "Mourinho yalan söylüyor"

SERGEN YALÇIN'DAN FLAŞ SÖZLER: "MOURINHO YALAN SÖYLÜYOR"

Teknik direktör ve futbol yorumcusu Sergen Yalçın, Samsunspor-Fenerbahçe maçını değerlendirdi ve Jose Mourinho'ya sert eleştirilerde bulundu. Fenerbahçe'nin pozisyon üretmekte zorlandığını söyleyen Yalçın, Mourinho'nun takımı maça iyi hazırlayamadığını dile getirerek, "Sen takımı maça hazırlayamıyorsan ve ortada hiçbir Fenerbahçeliyi memnun edecek bir sonuç yoksa o faule sığınamazsın" dedi.

"MOURINHO'NUN PSİKOLOJİSİ BOZUK"
Yalçın, Fenerbahçe'nin sezon başından beri oyun anlamında gelişim göstermediğini savunarak, Mourinho'nun psikolojisinin bozuk olduğunu düşündüğünü belirtti. Ayrıca, Fenerbahçe'deki futbolcuların mutsuz olduğunu iddia eden Yalçın, "Bu kadroyla 45 dakika ön alan baskısı yapamazsın" dedi ve Samsunspor'un diğer Anadolu takımlarına göre daha enerjik bir performans sergilediğini ekledi.

"MOURINHO ÇALIŞIYORSA BU OYUN OLMAZ"
Mourinho'nun önceki açıklamalarına atıfta bulunan Yalçın, "12 saat çalışıyorum diyor ama yalan söylüyor. Çalışsa böyle bir oyun olur mu? Bir yerde bir yanlışlık var" ifadelerini kullandı. Mourinho'nun oyuncu tercihlerini de eleştiren Yalçın, "Geçen senenin en iyi oyuncusu İrfan Can nerede, neden oynatmıyorsun? Szymanski bir Alex değil, neden vazgeçmiyorsun?" diye sordu.

"MOURINHO'NUN KONUŞMA ŞEKLİ HOŞUMA GİTMİYOR"
Jose Mourinho'nun basına verdiği demeçleri de eleştiren Sergen Yalçın, "Mourinho'nun konuşma şekilleri benim hoşuma gitmiyor, özellikle basın mensuplarına verdiği demeçler. Mourinho, bu küçümseme işini bırakıp işine odaklanmalı yoksa çok erken gider. Fenerbahçe taraftarının şampiyonluk hasretiyle sabrı kalmadı" diyerek sözlerini tamamladı.

Kaynak İHA
YORUMLAR
{{ commentList.length }} Yorum
YORUM YAP

Seç