Haber Bandı Spor Şampiyonlar Ligi maçı öncesi Kenan Yıldız sözleri: "Daha iyisini yapabilir"
Şampiyonlar Ligi maçı öncesi Kenan Yıldız sözleri: "Daha iyisini yapabilir"

Thiago Motta, Kenan Yıldız'ın performansından memnun olduğunu belirtti.

21 Ekim 2024 - 20:03

Şampiyonlar Ligi maçı öncesi Kenan Yıldız sözleri: "Daha iyisini yapabilir"

ŞAMPİYONLAR LİGİ MAÇI ÖNCESİ KENAN YILDIZ SÖZLERİ: "DAHA İYİSİNİ YAPABİLİR"

Juventus Teknik Direktörü Thiago Motta, Kenan Yıldız'ın performansından memnun olduğunu belirtti. Motta, genç futbolcunun potansiyeline vurgu yaparak, "Tüm kalitesini takımın yararına ortaya koyan bir futbolcu. Kesinlikle daha iyisini yapabilir ama şu ana kadar gördüklerimden mutluyum." dedi.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Juventus, yarın 3. hafta karşılaşmasında Stuttgart'ı konuk edecek. Karşılaşma öncesi düzenlenen basın toplantısında konuşan Motta, lig ve Şampiyonlar Ligi arasında fark olmadığını belirterek, her maçta aynı tutumla sahada olmaları gerektiğini söyledi.

Stuttgart'ın iyi futbol oynadığını belirten Motta, "Oyunu kontrol etmek için mücadele etmeliyiz çünkü Stuttgart iyi futbol oynuyor. İyi futbol oynayarak kazanma şansımızı artırabiliriz." dedi.

KENAN YILDIZ'IN BU SEZONKİ PERFORMANSI

Kenan Yıldız bu sezon Juventus formasıyla 10 maçta süre aldı. Milli futbolcu bu karşılaşmalarda 1 gol ve 2 asist kaydetti. Thiago Motta, Kenan Yıldız'ın gelişiminden memnun olduğunu, genç oyuncunun takım için önemli katkılar sunduğunu dile getirdi.

Kaynak İHA
YORUMLAR
{{ commentList.length }} Yorum
YORUM YAP

Seç