Haber Bandı Spor Nuri Şahin Mağlubiyete engel olamadı, Arda Güler 90. dakikada oyuna girdi
Nuri Şahin Mağlubiyete engel olamadı, Arda Güler 90. dakikada oyuna girdi

Arda Güler'in takımı Real Madrid, sahasında Nuri Şahin'in çalıştırdığı Borussia Dortmund'u ağırladı.

23 Ekim 2024 - 00:22

Nuri Şahin Mağlubiyete engel olamadı, Arda Güler 90. dakikada oyuna girdi

NURİ ŞAHİN'İN ÇABASI REAL MADRİD'İ DURDURMAYA YETMEDİ: İNANILMAZ GERİ DÖNÜŞ

Şampiyonlar Ligi'nin 3. haftasında Arda Güler'in takımı Real Madrid, sahasında Nuri Şahin'in çalıştırdığı Borussia Dortmund'u ağırladı. İlk yarıyı 2-0 geride kapatan Real Madrid, ikinci yarıda muhteşem bir geri dönüş yaparak maçı 5-2 kazandı.

Dortmund, 30. dakikada Malen ve 34. dakikada Bynoe-Gittens'ın golleriyle 2-0 öne geçti. Ancak Real Madrid, ikinci yarıda 60. dakikada Rüdiger ve 62. dakikada Vinicius Junior'ın golleriyle skoru eşitledi. 83. dakikada Lucaz Vazquez'in attığı golle öne geçen Real Madrid, 86. ve 90+3. dakikalarda tekrar sahneye çıkan Vinicius Junior ile galibiyeti perçinledi.

ARDA GÜLER 90'DA GİRDİ

Real Madrid'de Arda Güler maça yedek kulübesinde başladı ve 90. dakikada oyuna dahil oldu. Nuri Şahin'in takımı Borussia Dortmund, bu mağlubiyetle 6 puanda kalırken, Real Madrid puanını 6'ya yükseltti.

NURİ ŞAHİN, REAL MADRİD’E 4 YIL SONRA İLKİ YAŞATTI

Real Madrid, 21 Ekim 2020 tarihinde oynadığı Shakhtar Donetsk maçından bu yana, Şampiyonlar Ligi'nde bir iç saha maçının ilk yarısını iki farkla geride kapattı.

SONRAKİ MAÇLAR

Şampiyonlar Ligi'nde bir sonraki maçında Borussia Dortmund, sahasında Sturm Graz'ı ağırlayacak. Real Madrid ise sahasında Milan'ı konuk edecek.

Kaynak İHA
YORUMLAR
{{ commentList.length }} Yorum
YORUM YAP

Seç