Haber Bandı Gündem Narin cinayeti soruşturması: İddianame hazırlandı, oklar bir isme yöneldi...
Narin cinayeti soruşturması: İddianame hazırlandı, oklar bir isme yöneldi...

Diyarbakır'da kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedeni bulunan Narin Güran soruşturmasında yeni gelişme yaşandı. Edilinilen bilgiye göre 22 sanık için iddianame hazırlandı, oklar ise bir isme çevrildi.

21 Ekim 2024 - 18:41

Narin cinayeti soruşturması: İddianame hazırlandı, oklar bir isme yöneldi...

Narin Güran soruşturmasında iddianame tamam! Oklar bir ismi gösteriyor

Diyarbakır'da kaybolduktan 19 gün sonra derede cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran'ın öldürülmesiyle ilgili soruşturma sürüyor.

ANNESİ VE AMCASI DA TUTUKLANDI

Türkiye gündemine oturan soruşturma kapsamında Narin'in cansız bedenini dereye götürdüğünü itiraf eden Nevzat Bahtiyar, amca Salim Güran, anne Yüksel Güran ve ağabey Enes Güran dahil 12 kişi tutuklanmıştı.
 


YILMAZ TUNÇ'TAN NARİN GÜRAN AÇIKLAMASI

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, dün konuya ilişkin yaptığı açıklamada Narin Güran’ın öldürülmesiyle ilgili iddianamenin bu hafta mahkemeye sunulacağını açıkladı. HTS kayıtlarından daraltılmış baz çakışmalarına varıncaya kadar bakıldığını dile getiren Tunç, "Adli tıp raporundan ifadesi alınan kişilerin ifadelerindeki ortaya koydukları hususlar ve kamera görüntülerine kadar delil toplama çalışması yapıldı. Cansız bedenine ulaşıldıktan sonra adli soruşturma detaylı bir şekilde yürütüldü. Narin’i katledenler, Narin’e kıyanlar yargı önünde hesap vereceklerdir." dedi.
 


İDDİANAMEDE DİKKAT ÇEKEN DETAY

Bugünse gelen son dakika haberine göre Narin Güran cinayetiyle ilgili iddianame tamamlandı. Sabah'tan edinilen bilgiye göre Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Çelenk'in başkanlığında, soruşturmayı yürüten bir başsavcı vekili ve 3 savcının katılımıyla bir toplantı yapıp iddianameye son halini verdi.

Öte yandan iddianamede, bir numaralı sanık olarak muhtar amca Salim Güran'ın yer aldığı öğrenildi. 12'si tutuklu 22 sanığın yargılanmasına önümüzdeki günlerde başlanacak.
 

Kaynak İHA
YORUMLAR
{{ commentList.length }} Yorum
YORUM YAP

Seç