Haber Bandı Spor Mourinho'dan İsmail Kartal'ı aratan performans
Mourinho'dan İsmail Kartal'ı aratan performans

Jose Mourinho yönetimindeki Fenerbahçe, geçen sezon İsmail Kartal dönemindeki başarılı performansın gerisinde kaldı

21 Ekim 2024 - 13:08

Mourinho'dan İsmail Kartal'ı aratan performans

MOURINHO'DAN İSMAİL KARTAL'I ARATAN PERFORMANS

Jose Mourinho yönetimindeki Fenerbahçe, geçen sezon İsmail Kartal dönemindeki başarılı performansın gerisinde kaldı. İsmail Kartal ile geçen sezonun ilk 8 maçında puan kaybı yaşamayan sarı-lacivertli ekip, Mourinho ile bu sezonun aynı döneminde 7 puan kaptırdı. Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'de geride kalan 8 maçta 5 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 yenilgi alarak, ligde zirvenin 8 puan gerisinde kaldı.

İSMAİL KARTAL DÖNEMİNDEN UZAKTA BİR PERFORMANS
Geçtiğimiz sezon İsmail Kartal yönetiminde Fenerbahçe, 8 maçlık periyotta 24 puan toplayarak muhteşem bir başlangıç yapmış ve ligde gol yemeden 6 maçta galip gelmişti. Kartal yönetiminde toplam 38 maçta 31 galibiyet, 6 beraberlik ve sadece 1 mağlubiyet alarak sezonu 99 puanla ikinci sırada tamamlayan Fenerbahçe, bu dönemde sadece 15 puan kaybetmişti.

MOURINHO YÖNETİMİNDE 7 PUAN KAYBI
Jose Mourinho yönetimindeki Fenerbahçe, bu sezon ise ilk 8 maç sonunda 7 puan kaybetti. Oynadığı 8 maçta 5 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet alan takım, bu karşılaşmalarda 18 gol atarken, kalesinde 7 gol gördü. Fenerbahçe, Adana Demirspor, Çaykur Rizespor, Alanyaspor, Kasımpaşa ve Antalyaspor'a karşı oynadığı maçlarda kalesini gole kapatsa da, Göztepe, Galatasaray ve Samsunspor maçlarında puan kayıpları yaşadı.

SEZONA KÖTÜ BAŞLANGIÇ
Fenerbahçe, ligin ikinci haftasında Göztepe deplasmanında 2-2 berabere kalarak ilk puan kaybını yaşadı. 6. haftada Galatasaray'a evinde 3-1 mağlup olan sarı-lacivertliler, 9. haftada ise Samsunspor deplasmanında 2-2 berabere kalarak 1 puanla yetindi. Bu sonuçlarla Fenerbahçe, 9. haftayı 1 maç eksiğiyle 4. sırada tamamladı.

Jose Mourinho'nun Fenerbahçe'si, İsmail Kartal'ın geçtiğimiz sezonki performansının uzağında bir görüntü sergiliyor ve sarı-lacivertli taraftarlar, takımın tekrar zirveye çıkması için Mourinho'dan daha iyi bir performans bekliyor.

Kaynak İHA
YORUMLAR
{{ commentList.length }} Yorum
YORUM YAP

Seç