Haber Bandı Spor Madrid derbisi öncesi Ancelotti'den Arda Güler kararı gelebilir
Madrid derbisi öncesi Ancelotti'den Arda Güler kararı gelebilir

Carlo Ancelotti, Kylian Mbappe'nin sakatlığı sonrası Atletico Madrid derbisi öncesi kadro tercihine ilişkin önemli bir karar verebilir.

27 Eylül 2024 - 18:00

Madrid derbisi öncesi Ancelotti'den Arda Güler kararı gelebilir

ANCELOTTİ'DEN DÜNYA DERBİSİ ÖNCESİ ARDA GÜLER KARARI

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, Kylian Mbappe'nin sakatlığı sonrası Atletico Madrid derbisi öncesi kadro tercihine ilişkin önemli bir karar verebilir. Fransız yıldızın yokluğunda Ancelotti'nin Arda Güler'i ilk 11'de oynatabileceği iddia edildi.

La Liga'nın 8. haftasında Real Madrid, Atletico Madrid ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Zorlu derbi öncesinde Real Madrid'de Kylian Mbappe’nin sakatlığı devam ediyor. Yaklaşık 3 hafta sahalardan uzak kalması beklenen Mbappe'nin yokluğunda Carlo Ancelotti’nin farklı alternatifler üzerinde düşündüğü belirtiliyor.

Marca'da yer alan habere göre, Ancelotti’nin ilk tercihi Endrick ile maça başlamak olabilir. Bu senaryoda Rodrygo ve Endrick çift forvet olarak sahada yer alırken, Arda Güler ise bu ikilinin arkasında görev alabilir. Bir diğer olası tercih ise Bellingham’ın ileri uçta oynadığı bir dizilim.

19 yaşındaki Arda Güler, bu sezon Real Madrid formasıyla 8 maça çıktı ve toplamda 257 dakika süre aldı. Genç futbolcu, henüz gol ya da asist katkısı sağlayamasa da Atletico Madrid derbisinde önemli bir rol oynayabilir.

Kaynak İHA
YORUMLAR
{{ commentList.length }} Yorum
YORUM YAP

Seç