Haber Bandı Spor Juventus'tan Osimhen açıklaması
Juventus'tan Osimhen açıklaması

Cristiano Giuntoli, Napoli'den Victor Osimhen'in transfer süreciyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

27 Eylül 2024 - 22:44

Juventus'tan Osimhen açıklaması

CRISTIANO GIUNTOLI'DEN VICTOR OSIMHEN AÇIKLAMASI: "EN ZOR TRANSFER OPERASYONU"

Juventus Sportif Direktörü Cristiano Giuntoli, Napoli'den Victor Osimhen'in transfer süreciyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Giuntoli, Osimhen transferinin kariyerindeki en zor operasyon olduğunu ifade etti.

"KARİYERİMDEKİ EN ZOR TRANSFER OPERASYONU"

Cristiano Giuntoli, Osimhen’in transfer sürecinin son derece zorlu geçtiğini belirterek, "Kariyerimdeki en zor transfer operasyonunun Victor Osimhen olduğunu söyleyebilirim. Napoli'de çalıştığım dönemde onun transferi için neredeyse 4 ay uğraştım." şeklinde konuştu.

"NAPOLİ'NİN SATMASI GEREKİRDİ"

Giuntoli, Nijeryalı golcünün transferinin daha önce gerçekleşmesi gerektiğini düşündüğünü de dile getirdi. Deneyimli futbol adamı, "Victor Osimhen'in bence transfer dönemi bitmeden satılması gerekiyordu. Ancak Napoli Başkanı Aurelio de Laurentiis akıllı ve kurnaz bir girişimci. Ona çok şey borçluyum, onu seviyorum." ifadelerini kullandı.

JUVENTUS, OSIMHEN'İN PEŞİNDE

İtalyan basınından Tuttosport'un haberine göre, Juventus, Victor Osimhen için bir hamle yapmayı düşünüyor. Ancak transferin gerçekleşebilmesi için Napoli'nin belirlediği yüksek bonservis bedelinde ciddi bir indirime gitmesi gerektiği belirtiliyor.

OYUNCUNUN PERFORMANSI

Galatasaray’ın Napoli’den kiraladığı Victor Osimhen, sarı-kırmızılı formayla çıktığı 3 maçta 4 asistlik bir performans sergiledi. Bu başarılı grafiğiyle dikkat çeken Nijeryalı golcü, Avrupa’nın dev kulüplerinin radarına girmeye devam ediyor.

Kaynak İHA
YORUMLAR
{{ commentList.length }} Yorum
YORUM YAP

Seç