Haber Bandı Spor Fenerbahçe'ye dönme ihtimali sorusuna cevap verdi
Fenerbahçe'ye dönme ihtimali sorusuna cevap verdi

Aykut Kocaman: ''Fenerbahçe de Galatasaray da Beşiktaş da çok önemli yerler. Bu kulüplerde ihtiyaç olduğu zaman 'Gel' deniyorsa birisine, o gider. Bunun başka bir şeyi olmaz." ifadelerini kullandı.

22 Ekim 2024 - 21:53

Fenerbahçe'ye dönme ihtimali sorusuna cevap verdi

AYKUT KOCAMAN, FENERBAHÇE'YE DÖNME İHTİMALİ SORUSUNA CEVAP VERDİ

Fenerbahçe'nin efsane ismi Aykut Kocaman, Fenerbahçe'ye dönme ihtimaliyle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. HT Spor'da yayınlanan "Çerçeve" programına konuk olan Kocaman, kendisine yöneltilen "Fenerbahçe'den gelen bir telefon size ne hissettiriyor?" sorusuna samimi bir yanıt verdi.

"BU KULÜPLERDE İHTİYAÇ OLDUĞU ZAMAN 'GEL' DENİYORSA BİRİSİNE, O GİDER"

Aykut Kocaman, Fenerbahçe gibi büyük kulüplerde görev yapmanın önemine vurgu yaparak, "Burası Türkiye... Bu kulüpler de çok önemli firmalar. İnanılmaz güçleri olan, içinden çıkan insanları çok önemli yerlere taşımış yerler. Fenerbahçe de Galatasaray da Beşiktaş da çok önemli yerler. Bu kulüplerde ihtiyaç olduğu zaman 'Gel' deniyorsa birisine, o gider. Bunun başka bir şeyi olmaz." ifadelerini kullandı.

"EĞER BİR YARDIMA İHTİYAÇ VARSA..."

Kocaman, bu duyguyu açıklarken, yardıma ihtiyaç olduğunda herkesin elinden geleni yapacağını belirtti. "Eğer bir yardıma ihtiyaç varsa, Galatasaraylısı da Beşiktaşlısı da yapabileceği her şeyi sonuna kadar yapar diye düşünüyorum. Naçizane benim duygum bu." diyerek duygularını ifade etti.

Kaynak İHA
YORUMLAR
{{ commentList.length }} Yorum
YORUM YAP

Seç