Haber Bandı Spor Erik ten Hag'dan Fenerbahçe maçı öncesi Mourinho yorumu
Erik ten Hag'dan Fenerbahçe maçı öncesi Mourinho yorumu

ü Erik ten Hag, UEFA Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe ile oynayacakları kritik maç öncesinde sarı lacivertli takımın teknik direktörü Jose Mourinho hakkında övgü dolu sözler sarf etti.

21 Ekim 2024 - 12:43

Erik ten Hag'dan Fenerbahçe maçı öncesi Mourinho yorumu

ERIK TEN HAG'DAN FENERBAHÇE MAÇI ÖNCESİ MOURINHO YORUMU

Manchester United Teknik Direktörü Erik ten Hag, UEFA Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe ile oynayacakları kritik maç öncesinde sarı lacivertli takımın teknik direktörü Jose Mourinho hakkında övgü dolu sözler sarf etti. Perşembe günü oynanacak karşılaşma öncesi konuşan Ten Hag, Mourinho'nun kariyerine ve başarılarına dikkat çekti.

"MOURINHO'YA KARŞI OYNAMAKTAN KEYİF ALIYORUM"
İngiliz basınında yer alan haberlere göre Erik ten Hag, Mourinho'nun kariyerini övdü ve ona karşı oynamaktan keyif aldığını belirtti: "Onunla karşılaşmaktan ve ona karşı oynamaktan gerçekten keyif alıyorum. Her zaman iyi takımları var; o bir kazanan ve birçok kupa kazandı. O birçok menajer için örnek bir isim, bu yüzden ona karşı oynamaktan gerçekten keyif alacağım."

"TAKIMIMIZDAN YÜKSEK BEKLENTİLER VAR, BU YÜZDEN KAZANMALIYIZ"
Geçtiğimiz hafta Brentford'u 2-1 yenerek 5 maçlık galibiyet hasretine son verdiklerini hatırlatan Ten Hag, takımın moralinin yüksek olduğunu vurguladı: "Herkesin takımımızdan yüksek beklentileri var, bu yüzden kazanmalıyız. Her maça çıkıp kararlı olmalıyız. Kazandığımızda, 24 saat boyunca bunun tadını çıkarırız ve sonra devam ederiz. Futbol bu, anı yaşamak zorundasın. Geçmişte olanlar geçmişte kaldı, her gün ve her sezon kendini kanıtlamalısın. Hedefimiz tekrar bir kupa kazanmak."

"HOJLUND FORMUNU KORUDUĞU ZAMAN GOL ATACAKTIR"
Ten Hag, Brentford karşısında bu sezon Premier Lig'deki ilk golünü atan Danimarkalı forvet Rasmus Hojlund hakkında da konuştu: "Her zaman gol atacak, ancak önemli olan formda kalması. İlk sezonda çok fazla sakatlık geçirdi. Formunu koruduğu zaman gol atacaktır çünkü istatistikleri bunu kanıtlıyor."

Kaynak İHA
YORUMLAR
{{ commentList.length }} Yorum
YORUM YAP

Seç