Haber Bandı Spor Dünya, Messi'nin maçına kilitlendi: Tarihte bir ilk yaşanacak
Dünya, Messi'nin maçına kilitlendi: Tarihte bir ilk yaşanacak

Lionel Messi'nin göğsüne bir kamera takılacak.

22 Ekim 2024 - 16:30

Dünya, Messi'nin maçına kilitlendi: Tarihte bir ilk yaşanacak

DÜNYA, MESSİ'NİN MAÇINA KİLİTLENDİ: TARİHTE BİR İLK YAŞANACAK

MLS'in yeni uygulaması "Player Spotlight" ile Inter Miami'nin MLS CUP 2024'te oynayacağı maçta Lionel Messi'nin göğsüne bir kamera takılacak. Arjantinli yıldızın gözünden maçın tüm anları anbean Tiktok platformundan şifresiz olarak yayınlanacak. Inter Miami'nin cuma gecesi oynayacağı maçta futbolseverler karşılaşmayı ilk kez sadece Messi'nin kamerasından takip edebilecek.

Başta Messi hayranları olmak üzere tüm futbolseverleri heyecanlandıran bu uygulama MLS tarafından hayata geçiriliyor. Lionel Messi'nin göğsüne takılacak kamera ile tüm maç, Messi'nin gözünden canlı olarak yayınlanacak. MLS'in açıklamasına göre, bu yeni uygulama Inter Miami'nin cuma gecesi oynayacağı maçla başlayacak ve "Player Spotlight" adıyla Tiktok üzerinden yayınlanacak. Futbolseverler, adeta Messi ile birlikte sahadaymış gibi maçın her anını izleme şansı bulacak.

MLS yönetimi, 2023 yılında da ABD Açık Kupası maçında yalnızca Lionel Messi'yi takip eden bir kamera kullanmıştı. Lionel Messi, Inter Miami formasıyla bugüne kadar 36 maça çıktı. 37 yaşındaki futbolcu, bu maçlarda 33 gol ve 17 asistlik performans sergiledi.

Kaynak İHA
YORUMLAR
{{ commentList.length }} Yorum
YORUM YAP

Seç