Haber Bandı Magazin Büyük vefasızlık! Gülse Birsel ve Ata Demirer, cenazeye katılmayıp çelenk yolladılar…
Büyük vefasızlık! Gülse Birsel ve Ata Demirer, cenazeye katılmayıp çelenk yolladılar…

Üsküdar'daki evinde ölü bulunan Avrupa Yakası'nın başarılı oyuncularından Vural Çelik bugün İstanbul'da gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlandı. Oyuncu ile uzun zamandır küs olan Gülse Birsel ise cenazeye katılmak yerine sadece çelenk yolladı. Çelik ile dizide rol alan Ata Demirer de törene katılmadı.

19 Ekim 2024 - 17:52

Büyük vefasızlık! Gülse Birsel ve Ata Demirer, cenazeye katılmayıp çelenk yolladılar…

“Avrupa Yakası” ve “Seksenler” gibi televizyon tarihine damga vuran dizilerde rol alan başarılı oyuncu Vural Çelik, 2 gün önce evinde ölü bulundu. 

Ünlü oyuncu bugün İstanbul'da düzenlenen törende gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlandı.

Oyuncunun cenaze töreninde sanat dünyasının vefasızlığı dikkat çekerken, yıllardır küs olduğu Gülse Birsel de törene katılmadı.

TAZİYE MESAJI PAYLAŞTILAR 

Avrupa Yakası'nın ardından Vural Çelik ile arası açılan Gülse Birsel sanatçının ölüm haberinin ardından yaptığı paylaşımda "Kubilay'ımızı çok erken kaybettik. Çok üzgünüz" ifadelerini kullandı.

Ata Demirer ise paylaşımında "Güzel zamanlar güzel yıllar. Çok erken bir veda. Ailesine sabırlar diliyorum. Allah rahmet eylesin. Nur içinde yat kardeşim" demişti.

CENAZEYE KATILMADILAR 

Gülse Birsel ve Ata Demirer, aynı dizide rol aldıkları Vural Çelik'i son yolculuğunda yalnız bıraktı. 

Törene katılmayan iki ünlü isim, sadece çelenk göndermekle yetindi.

İki başarılı oyuncunun törene katılmaması sanat camiasının vefasızlığını bir kez daha ortaya çıkarmış oldu.

DİZİDEN SONRA ARALARI AÇILDI 

Avrupa Yakası'nda Kubilay rolünü oynayan Çelik, dizi final yaptıktan sonra katıldığı programda "Dizinin beyin takımından Sinan Çetin ve Atilla Aslan’a sonsuz teşekkür ediyorum. Ancak yine beyin takımından bir isme teşekkür etmiyorum. O kişi erkek değil dişi. Kim olduğunu anlamak hiç de zor değil" diyerek Gülse Birsel ile sorun yaşadığını söylemişti.

 

 

 

Kaynak İHA
YORUMLAR
{{ commentList.length }} Yorum
YORUM YAP

Seç