Haber Bandı Spor Başakşehir, deplasmanda Sivasspor'u mağlup etti
Başakşehir, deplasmanda Sivasspor'u mağlup etti

Süper Lig'in 7. haftasında Medipol Başakşehir, deplasmanda Sivasspor ile karşı karşıya geldi.

27 Eylül 2024 - 22:52

Başakşehir, deplasmanda Sivasspor'u mağlup etti

BAŞAKŞEHİR, SİVASSPOR'U 2-1 MAĞLUP ETTİ

Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında Medipol Başakşehir, deplasmanda Sivasspor ile karşı karşıya geldi. 4 Eylül Stadyumu'nda oynanan mücadeleyi Başakşehir, 2-1'lik skorla kazandı.

Başakşehir’e galibiyeti getiren goller Joao Figueiredo’dan geldi. Brezilyalı futbolcu, 43. dakikada attığı ilk golün ardından 49. dakikada bir kez daha fileleri havalandırarak takımını galibiyete taşıdı. Figueiredo’nun 43. dakikada kaydettiği gol, yaklaşık 4 dakikalık VAR incelemesinin ardından geçerli sayıldı. Sivasspor’un tek golü ise 82. dakikada Queensy Menig'ten geldi.

SİVASSPOR'DAN ANLAMLI HAREKET

Sivasspor, İstanbul Ümraniye’de şehit olan polis memuru Şeyda Yılmaz anısına anlamlı bir hareket gerçekleştirdi. Sivassporlu futbolcular, karşılaşmaya siyah formayla çıkarken, tribünlerde 'Şeyda'lar Yılmaz' yazılı pankart açıldı. Ayrıca her iki takım, sahaya 'Şehadetin Kutlu Olsun Şehidim Şeyda Yılmaz' pankartıyla çıktı.

MONTELLA TRİBÜNDE

A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella, karşılaşmayı protokol tribününden takip etti.

Bu galibiyetle Başakşehir, ligdeki 4. galibiyetini alarak puanını 13'e yükseltti. Sivasspor ise galibiyet hasretini 2 maça çıkardı ve 8 puanda kaldı.

Ligin bir sonraki haftasında Başakşehir, sahasında Kayserispor’u ağırlayacak. Sivasspor ise Göztepe deplasmanına konuk olacak.

Kaynak İHA
YORUMLAR
{{ commentList.length }} Yorum
YORUM YAP

Seç