Haber Bandı Spor Arda Turan için açıklama: "2 yıllık anlaşma sağladık"
Arda Turan için açıklama: "2 yıllık anlaşma sağladık"

Eyüpspor Teknik Direktörü Arda Turan’ın geleceğiyle ilgili kulüp Asbaşkanı Fatih Kulaksız'dan önemli bir açıklama geldi.

27 Eylül 2024 - 19:09

Arda Turan için açıklama: "2 yıllık anlaşma sağladık"

ARDA TURAN İÇİN TRANSFER AÇIKLAMASI: "2 YILLIK ANLAŞMA SAĞLADIK"

Eyüpspor Teknik Direktörü Arda Turan’ın geleceğiyle ilgili kulüp Asbaşkanı Fatih Kulaksız'dan önemli bir açıklama geldi. Kulaksız, Arda Turan ile 2 yıllık sözlü bir anlaşma sağladıklarını belirtti.

"Arda Turan ile 2 yıllık sözlü anlaşmamız var"

Play Spor'a konuşan Eyüpspor Asbaşkanı Fatih Kulaksız, Arda Turan'ın sözleşmesine dair şu ifadeleri kullandı: "Arda Turan'ın sözleşmesinde özel bir madde yok ama kendisiyle sözlü olarak 2 yıllık bir anlaşma sağladık. Bu yılın ardından en az 2 yıl daha Eyüpspor’da çalışacak. Arda hoca bu plana sadık, biz de aynı şekilde."

"Arda hocanın Galatasaray dışında başka bir büyük takımda çalışacağını düşünmüyorum"

Kulaksız, Arda Turan'ın gelecekte büyük takımlarda görev alabileceğini de ekleyerek, "Türkiye'de büyük takımlarda, özellikle Galatasaray'da çalışabilir. Arda hocanın Galatasaray dışında başka bir büyük takımda çalışacağını düşünmüyorum. Futbolculuk döneminde de 'Taş yerinde ağırdır' ifadesiyle bunu dile getirmişti."

"Arda Turan Avrupa'nın önemli takımlarında çalışabilir"

Asbaşkan Kulaksız, Arda Turan'ın Avrupa’da da kariyer yapabileceğini belirterek şunları söyledi: "Ben, Arda hocanın Avrupa’da önemli takımlarda çalışabileceğini düşünüyorum. İlk başlarda eleştiriler olmuştu, ancak Arda hoca başarısıyla hem bizi haklı çıkardı hem de kulübümüzü kamuoyuna karşı mahcup etmedi. Şimdi herkes Arda hocanın Avrupa’da ya da Milli Takım'da çalışabileceğine inanıyor. Bugün bu daha gerçekçi bir hedef olarak görünüyor."

Kaynak İHA
YORUMLAR
{{ commentList.length }} Yorum
YORUM YAP

Seç