Haber Bandı Spor Ancelotti'nin son hamlesi Arda Güler'i üzdü
Ancelotti'nin son hamlesi Arda Güler'i üzdü

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti'nin Arda Güler'e Celta Vigo maçında hiç süre vermemesi gündemdeki yerini koruyor.

22 Ekim 2024 - 16:46

Ancelotti'nin son hamlesi Arda Güler'i üzdü

ANCELOTTİ'NİN SON HAMLESİ ARDA GÜLER'E YIKIMI YAŞATTI

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti'nin Arda Güler'e Celta Vigo maçında hiç süre vermemesi gündemdeki yerini koruyor. İspanyol basını, İtalyan hocanın Celta Vigo karşılaşmasındaki futbolcu tercihiyle Arda Güler'e bir darbe daha vurduğunu belirtti. Real Madrid'in deplasmanda Celta Vigo'yu 2-1 mağlup ettiği mücadelede Arda Güler'in hiç süre almaması İspanya'da konuşulmaya devam ediyor.

İspanyol basını, Ancelotti'nin karşılaşmada sakatlıktan yeni dönen Dani Ceballos'u oyuna alarak Arda Güler'e güvenmediğini ve bu tercihin genç futbolcu için bir hayal kırıklığı olduğunu vurguladı. Ancelotti'nin, sakatlıktan yeni dönen bir oyuncu yerine bile Arda Güler'i tercih etmemesi, İspanyol medyasında "güvensizlik" olarak değerlendirildi.

Haberde, Arda Güler'in henüz gol ya da asist katkısı yapamaması ve defansif eksikliklerinin de şans bulamamasında etkili olduğu öne sürüldü. Ayrıca, "Asla gelmeyecek bir fırsatı sabırla beklemeye devam edecek" ifadeleri kullanılarak genç futbolcunun geleceği hakkındaki belirsizliklere dikkat çekildi. Arda Güler, bu sezon Real Madrid formasıyla 10 maçta görev aldı ve toplam 291 dakika sahada kaldı ancak gol veya asist katkısı yapamadı.

Kaynak İHA
YORUMLAR
{{ commentList.length }} Yorum
YORUM YAP

Seç